ajutor PENTRU LUCRĂRI ÎN AER LIBER

Mischnix
Betonul cu întărire rapidă pentru stâlpi este un amestec eficient și cu priză rapidă utilizat pentru fixarea stâlpilor, gardurilor sau a altor structuri. Acest amestec special de beton oferă o soluție foarte practică, deoarece reduce semnificativ timpul de construcție și minimizează necesarul de forță de muncă. Ușurința cu care se utilizează îl fac o alegere ideală pentru proiectele în care sunt necesare rezultate rapide și fiabile. În cele ce urmează vom prezenta caracteristicile, domeniile de utilizare și avantajele produsului, pentru a înțelege mai bine valoarea acestui material inovator în industria construcțiilor.

Domeniul de utilizare

Este recomandabil să îl folosiți ori de câte ori trebuie să ancorați stâlpi sau alte elemente în pământ. Acesta ușurează în mod excepțional munca în locații în aer liber, unde sursele de curent sunt greu accesibile, iar amestecarea mecanică a materialului nu este posibilă.

MischNix este un beton uscat preamestecat din fabrică, cu întărire rapidă, care trebuie umezit cu apă la fața locului, direct în timpul utilizării.  Acesta conține liant de ciment, umplutură minerală și aditivi speciali.

Caracteristici și avantaje

Mischnix poate fi utilizat pentru instalarea rapidă a elementelor care necesită solicitări normale, de exemplu, stâlpi, jucării, uscătoare de rufe, rafturi etc. Nu se amestecă.

Proprietăți:

  • Rezistență la compresiune >20 kN/m2
  • Dimensiunea maximă a granulelor 4 mm 
  • Ambalaj: 25 kg/sac

Avantaje:

  • Pregătire extrem de rapidă
  • Aplicare ușoară
  • Nu se amestecă
Procesul de fixare a elementelor

De asemenea, în unele cazuri excepționale poate fi amestecat în mod convențional dacă structura este supusă unor solicitări mai mari. ATENȚIE! se întărește extrem de rapid.

Amestecul se întărește foarte repede, facilitând poziționarea imediată a elementelor care urmează să fie fixate. În funcție de condițiile meteorologice, susținerea temporară a elementelor fixate poate fi îndepărtată în doar 15 minute.

Datorită formulării sale speciale, umiditatea necesară pentru întărire este ușor absorbită de material.

 

Informații importante!
  1. MischNix, ca toate produsele din beton, necesită o umezire ulterioară. Rezistența produsului poate fi crescută prin suplimentarea efectului natural de umezire a solului cu o udare regulată - deosebit de utilă dacă structura este expusă la lumina directă a soarelui.
  2. Produsul nu este un beton structural și nu trebuie utilizat pentru fundația sau fixarea structurilor de rezistență (de exemplu, fundațiile coloanelor de construcții, fixarea suporturilor structurale etc.).