SOLUȚII DE PLACARE LA RECE
Placarea la rece este o lucrare extrem de complexă, care necesită o pregătire atentă, o planificare precisă și un nivel ridicat de expertiză. Există zeci de parametri de luat în considerare și multe întrebări la care trebuie să răspundeți. Toate acestea vor determina materialele și tehnologia necesare pentru a finaliza proiectul.

Poate că cele mai sensibile părți ale clădirilor sunt suprafețele în contact cu apa, iar acestea necesită o atenție deosebită. Mulțumită chimiei moderne a construcțiilor, acum este ușor de obținut un finisaj impecabil, dar acest lucru necesită cunoștințe de bază despre materialele și tehnologiile implicate și alegerea corectă a produsului.
Sfaturi Cemix pentru placarea la rece!


Utilizarea materialelor cu întărire rapidă, cum ar fi materialele de reparare a betonului, substanțele de nivelare a substratului sau adezivii pentru pavaje, poate economisi timp și reduce timpul necesar pentru construcție. Face diferența când un pavaj proaspăt lipit este gata de utilizare: a doua zi sau la câteva ore după lipire. În ultimul caz, lucrările pot fi continuate în aceeași zi și pot fi scurtate cu câteva zile.

Nu toată lumea știe că este posibilă și pavarea peste pavajul existent, ceea ce, de asemenea, economisește timp, deoarece nu este nevoie să demontați pavajul și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la aplicarea mistriei. Dacă faceți acest lucru, rețineți că va implica creșterea grosimii stratului de gresie, așa că verificați în prealabil dacă totul va încăpea în cameră și dacă ușa va putea fi deschisă din cauza podelei ridicate.

Pregătirea plăcii de faianță la rece trebuie analizată cu atenție, deoarece o suprafață de proastă calitate și prost pregătită se va desprinde mai ușor și mai rapid de stratul de faianță, de exemplu dacă este poroasă, grasă sau murdară. Aderența trebuie să fie asigurată atunci când materialul este aplicat pe substrat, un caz special fiind puntea de aderență, care trebuie utilizată pentru suprafețele din beton sau atunci când se aplică gresie peste faianță.