ADEZIVI PENTRU termosistem
Performanța unui sistem este determinată de performanța celui mai slab element al său.
Această afirmație este valabilă și pentru izolarea caselor. Izolația modernă a fațadelor este un sistem complex, din care adezivii de sistem reprezintă o parte importantă.
Fixarea plăcilor de izolație pe zidăria portantă se realizează în principal prin lipire cu adeziv.

Atunci când alegeți adezivul, este important să țineți cont de locul în care se aplică, de proprietățile zidăriei și ale materialului de zidărie, de tipul plăcilor de izolație și de o serie de alte aspecte (cum ar fi locația, starea clădirii, parametrii tehnici, culoarea fațadei, condițiile meteorologice și alte efecte ale mediului). De asemenea, merită să vă definiți așteptările, obiectivele și problemele pe care doriți să le rezolvați pentru a găsi soluția potrivită.

Ca regulă generală, utilizați întotdeauna un adeziv compatibil cu zidăria și cu materialul plăcilor! Un adeziv nepotrivit nu va forma o aderență corespunzătoare, nu va compensa dilatarea termică a plăcilor și nu va putea îndeplini nicio cerință suplimentară, cum ar fi o permeabilitate sporită la vapori. Din cauza efectelor mai severe ale mediului, se recomandă utilizarea unui adeziv cu o capacitate portantă mai mare și o rezistență mai mare la smulgere.

CONSULTAȚI tabelul de mai jos PENTRU A ALEGE ADEZIVul POTRIVIT:
PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE montarea termosistemului, URMĂRIȚI VIDEOCLIPUL DE MAI JOS