PARTENERUL DUMNEAVOASTRĂ DE ÎNCREDERE PENTRU MATERIALE DE CONSTRUCȚII
CEMIX Romania SRL
Cemix este un producător de mortare uscate din Ungaria, prezent pe pieţele mai multor ţări printre care şi România.
Dintre producătorii din Ungaria, are poate cea mai largă gamă de produse, începând de la tencuieli minerale colorate până la sistemele ceramice sau de asanare, care se pot folosi atât la construcţia clădirilor noi cât şi la renovarea / refacerea celor vechi.
Cine suntem noi

Cemix Romania asigură reprezentarea în ţară a producătorului, prin intermediul partenerilor săi din comerţul cu materiale de construcții, oferind totodată servicii de consultanță și asistență tehnică prin personal calificat. Prin observația atentă a realizărilor trecutului, prin analiza efectelor timpului asupra construcțiilor și mai ales prin contactul permanent cu practica șantierului au fost dezvoltate sisteme de mortare și tehnologii performante care scurtează timpul de execuție, ușurează mult manopera și logistica de șantier și oferă performanțe polivalente mortarelor.

Orientarea către produse de calitate și permanenta furnizare de soluții profesioniste poziționează compania între cei mai mari jucători de pe piață.

Povestea Cemix - Momente importante
  • În 1989, în luna noiembrie s-a înfiinţat firma Lasselsberger-Knauf, în Ungaria, oraşul Veszprém, cu un capital de 30 millioane de forinţi.
  • În  iunie 1996 s-a dat în folosinţă, în localitatea Bugyi, fabrica nr. II, nou construită. Capacitatea de producţie a acestei fabrici este dublă (de 2 ori mai mare) faţă de cea din Veszprém.
  • Ca urmare a interesului pentru piața românească a construcțiilor, după înființarea la București în anul 1997 a companiei Knauf Gips, în anul 2003 ia naștere Lasselsberger-Knauf România.
  • În toamna anului 1999, Lasselsberger-Knauf a achiziţionat în Croaţia, fabrica de mortare din Durdevac. Aceasta a fost retehnologizată şi a început producţia în luna februarie a anului 2000. 

 

 
  • La începutul anului 2001, Lasselsberger-Knauf Kft a achiziţionat în Ungaria, în oraşul Vác (la 30 kilometri de Budapesta), o fabrică funcţională de mortare uscate. Aceasta este a III-a fabrică a Lasselsberger-Knauf, cu care a crescut considerabil capacitatea de producţie a firmei.
  • În primăvara anului 2003, la Debrecen (Ungaria) a început construcţia fabricii nr. IV, finalizată în toamna anului 2004.
  • Ca urmare a deciziei strategice pe termen lung a proprietarilor companiei Lasselsberger-Knauf, compania iși schimbă numele și marca, începând din noiembrie 2020.
  • Noul nume al companiei va fi Cemix Romania S.R.L., iar noul nume de marcă va fi Cemix.

 

Sistemul nostru de management al calității

Cemix Hungary Kft. a fost printre primii care au introdus sistemul de management al calității ISO în industria construcțiilor din Ungaria.

Angajamentul nostru de neclintit față de calitate se reflectă în urmărirea neobosită a inovației și cercetării. Această dedicare ne permite să răspundem prompt la nevoile emergente ale pieței și să ținem pasul cu cele mai recente tendințe din industrie.

Ca rezultat al multor ani de experiență, producție de calitate și dezvoltare, vindem clienților noștri produse și sisteme fiabile și de înaltă calitate.

certificat
Politica noastră de sustenabilitate

În calitate de jucător important pe piața regională a materialelor de construcții, suntem conștienți de responsabilitatea noastră de a păstra valorile sociale și de mediu și de a promova o abordare ecologică în rândul părților interesate din acest sector. În interesul dezvoltării durabile, conducerea Cemix Hungary Kft. a efectuat audituri cuprinzătoare și, pentru a ne pune în aplicare în mod eficient obiectivele, am introdus sistemul de management de mediu (EMS) ISO 14001 în 2020 incluiv în Romania.

Odată cu introducerea KIR, activitățile companiei au fost complet revizuite. Am evaluat riscurile de mediu în procesele noastre, utilizarea energiei și procesele de gestionare a deșeurilor. Obiectivul nostru este să monitorizăm și să îmbunătățim continuu sistemul pentru a îmbunătăți performanța de mediu a companiei.

Prin îmbunătățirea produselor și a proceselor companiei și prin identificarea riscurilor, ne propunem să reducem impactul dăunător asupra mediului, protejând astfel mediul nostru și mediul înconjurător în sens larg, pentru a proteja aerul, apa, solul și biodiversitatea. Scopul nostru este de a păstra mediul natural pentru generațiile viitoare cu cât mai puține daune posibile!