pentru INTERIOR

Este o opțiune interesantă, pentru că, pe lângă vopsirea pereților interiori ai casei tale, îi poți face unici prin schimbarea texturii suprafeței. Dacă alegeți o tencuială colorată în loc de lipire, puteți alege dintr-o gamă de texturi interesante pentru a crea interioare în stil rustic sau vintage.

Pentru interioare, dacă plinta este supusă la mai multe solicitări, folosiți o placă de plintă decorativă. Pe coridoarele unei școli sau ale unei clădiri publice aglomerate, acest lucru poate fi justificat.

În plus față de tencuială, puteți crea atmosfera dorită în încăperi cu ajutorul vopselelor de interior. Diferitele culori ne afectează în mod diferit și, practic, toate nuanțele au efecte fiziologice măsurabile și mai puțin măsurabile. Tonurile intense, de exemplu, stimulează circulația și inspiră inspirația, turcoazul stimulează creativitatea, iar galbenul favorizează activitatea mentală. Gri-albastrul palid este interesant, deoarece poate fi folosit pentru a mări optic dimensiunea unei încăperi.

Odată ce am visat la o armonie cromatică pentru interioarele noastre, Cemix oferă o gamă de soluții.